top of page

Apua ammattilaiselta

Haittaako sinua oma tai sinulle tärkeän ihmisen pelaaminen? Älä jää yksin, tukea on tarjolla! Voit saada apua tilanteeseesi keskustelusta ammattilaisen kanssa. Peluuri tukee neuvoo ja ohjaa peliongelmissa. Ole yhteydessä Peluuriin, jos haluat selvittää millaista ammattiapua peliongelmiin löytyy paikkakunnaltasi suomen kielellä. Soita 0800 100 101Paikallisia palveluita peliongelmiin

Jos haluat puhua peliongelmista ammattilaisen kanssa kasvokkain, siihen on erilaisia vaihtoehtoja asuinpaikkakunnasta riippuen. Me Peluurissa autamme sinua mielellämme löytämään oman paikkakuntasi palvelut. Voit etsiä palveluita myös itse.


Peliklinikka Helsinki

Haluatko keskustella omasta tai läheisesi peliongelmasta? Maksuton hoidollinen keskustelu on sinulle, joka olet yli 18-vuotias ja kotipaikkasi on Helsinki, Vantaa tai Kauniainen. Peliklinikka Helsinki


A-klinikat 13 paikkakunnalla

A-klinikalta saa tukea ja apua pelaamisen hallintaan. Palveluihin ovat tervetulleita myös läheiset. Palvelut voivat olla joko maksullisia tai maksuttomia. Myös se, miten hoitoon pääsee vaihtelee eri toimipisteissä. Selvitä siis oman paikkakuntasi A-klinikan käytännöt.

Sovatek -säätiö Jyväskylässä

Avo- ja laitoshoitoa, vertaisryhmiä ja kuntoutuskursseja ongelmapelaajille. Palveluita myös läheisille. Sovatek -säätiö


Kuopion kriisikeskus

Kuopion kriisikeskus on erikoistunut peliongelmiin ja tarjolla on maksullisia palveluita sekä pelaajille että läheisille. Palveluun voit hakeutua kunnan maksusitoumuksella tai voit maksaa hoidon itse. Linkki tässä.

Oman alueesi mielenterveys- ja päihdetyö

Julkiset mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat maksuttomia. Ne on tarkoitettu sekä pelaajille että läheisille. Hoitoon pääsee eri tavoilla paikkakunnasta riippuen. Hae oman kuntasi mielenterveys- ja päihdepalveluiden yhteystiedot netistä.

Aikuissosiaalityö tai sosiaalitoimisto omalla paikkakunnallasi

Joillakin paikkakunnilla peliongelmiin voi hakea apua sosiaalityöntekijältä. Löydä oman paikkakuntasi aikuissosiaalityön yhteystiedot netistä.

Contral Clinics

Yksityisen yrityksen tarjoama maksullinen avohoito-ohjelma peliriippuvuuteen Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Contral Clinics.


Avominne päihdeklinikka

Yksityinen päihdeklinikka, joka tarjoaa maksullista hoitoa peliriippuvuuteen Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa ja Tampereella. Palvelut myös läheisille. Linkki.


Essote

Essoten (Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut) riippuvuusvastaanotto tarjoaa palveluja yli 18-vuotiaille päihde- ja riippuvuusongelmaisille ja heidän läheisilleen. Linkki tässä.


Comments


bottom of page