top of page

Tervetuloa webinaariin!

ILMOITTAUDU VERTAISTUKIRYHMÄÄN

Oletko huolissasi läheisesi riippuvuudesta?
Älä jää yksin ongelmasi kanssa

Jos olet riippuvaisen vanhempi, puoliso, tytär, poika, veli, sisar, äiti, aviomies, vaimo tai ystävä, ja olet huolissasi hänen elämästään, – voit ilmoittautua riippuvaisten läheisille tarkoitettuun vertaistukiryhmään tämän sivun ilmoittautumislomakkeella.

 

Tilanteestasi riippuen voit ilmottautua lyhyt- tai pidempikestoisen ryhmiin. Pienissä ja luottamuksellisissa vertaistukiryhmissä on mahdollisuus jakaa ajatuksia ja tunteita läheisen riippuvuusongelmasta muiden samassa tilanteessa olevien kanssa, jotka ovat kokeneet samankaltaisia tunteita. VAPU-hanke järjestää erilaisia vertaistukiryhmiä riippuvaisten läheisille sekä paikan päällä, että myös verkossa Zoom:in kautta.

Tietoa vertaistukiryhmistä

  • Saat tukea läsnäolollasi. Alkoholi-, huume- ja peliriippuvaisten läheiset voivat löytää voimia ylläpitää ja parantaa omaa elämänlaatua.

  • Vertaistukiryhmät järjestetään osallistujien tarpeiden mukaan. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja perustuvat kaikkien ryhmäläisten väliseen tasa-arvoon, solidaarisuuteen ja keskinäiseen ymmärrykseen. 

  • Tapaaminen voidaan järjestää meidän toimitiloissa, mutta yhteydenpito on myös mahdollinen verkossa tai puhelimen välityksellä.

  • Vertaistukiryhmät ovat tarkoitettu niille, jotka haluavat vaihtaa ajatuksia samoja asioita kokeneiden ihmisten kanssa.

  • Tavoitteena on vahvistaa omia voimavaroja ja selviytymistaitoja päivittäisessä elämässä sekä keskustella ja tutkia erilaisia näkökulmia elämäntilanteeseen.

  • Ryhmässä tärkein on sinä ja sinun elämäntilanteesi, eikä läheisesi riippuvuusongelma ja hänen tilanteensa.

  • Vertaistukiryhmissä saat toivoa sekä uusia näkökulmia. Saat myös mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi pohtimaan omaa elämäntilannetta sekä löytää ratkaisuja syntyneisiin ongelmiin.


Tervetuloa mukaan!

 

Täytä ilmoittautumislomake tai soita meille: 040 658 4406.

Avoimet vertaistukiryhmät järjestetään lähiaikoina. Tiedotamme asiasta pian.

 

Jos haluat osallistua vertaistukiryhmään anonyymina toimi seuraavasti:

Kun ilmoittaudut vertaistukiryhmään ja muodostat yhteyden Zoom:in kautta, voit esimerkiksi käyttää sähköpostiosoitetta tai nimeä, josta ei paljastu oikea nimesi.

 

Kerro lyhyesti tilanteestasi ilmoittautumislomakkeessa, niin voimme sopia kanssasi tapaamisen.

ILMOITTAUTUMINEN VERTAISTUKIRYHMÄÄN

Kiitos, lomake vastaanotettu. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

charlesdeluvio-Dilfan21P8o-unsplash.jpg

Victoria Kulyabkina

Läheistyön asiantuntija

victoria.kulyabkina(a)faro.fi | +358 50 544 2224

Älä jää yksin – hae apua meiltä.

bottom of page