top of page
kulli-kittus-KQfxVDHGCUg-unsplash_edited
Vapu-ympyrä-ei taustaa.png

Käyttääkö perheenjäsenesi tai ystäväsi liikaa alkoholia tai huumeita? Onko läheiselläsi peliriippuvuus?

Riippuvuus ei ole koskaan pelkästään riippuvaisen ongelma. Riippuvuus vaikuttaa myös hänen ympäristöön. Meidän kautta saat tukea ja tietoa siitä, miten toimia jos läheiselläsi on riippuvuusongelma.

ILMAINEN TUKI JA NEUVONTA

VAPU:n neuvontapuhelin on avoinna arkisin kello 10:00-15:00. Puhelimessa voit keskustella läheisen riippuvuusongelmasta ja esittää siihen liittyviä kysymyksiä. Sovimme yhdessä miten toimitaan jatkossa, valitaan sinulle sopiva tukimuoto sekä keskustellaan siitä, miten voidaan ratkaista läheisesi riippuvuuteen liittyvät ongelmat. Palvelemme venäjäksi ja suomeksi

NEUVONTAPUHELIN: 050 557 4010

Me kuuntelemme, annamme tukea ja ohjaamme sinut eteenpäin tilanteesi ja tarpeesi mukaan. Puhelut ovat luottamuksellisia ja voit keskustella meidän kanssa nimettömänä. Voit myös laittaa meille viestiä anonyymichatissa.

Anonyymichat on auki maanantaisin 16:00-21:00, tiistaisin sekä torstaisin klo 10:00-15:00. Halutessasi voit myös täyttää tämän sivun alalaidassa yhteydenottolomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä sinulle sopivana ajankohtana. Koskaan ei ole liian myöhäistä hakea apua!

Texting on Mobile Phone

Jätä yhteydentottopyyntö.Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kiitos. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

UUSIMMAT ARTIKKELIT

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Peluuri.png
EHYT.png
pelirajaton.png
Unknown.png
Näyttökuva 2023-2-7 kello 21.06.38.png
bottom of page